Boka tid

Tillbaka!

Christina är tillbaka efter sin mammaledighet from 11/1 2016

Sov gott med Zomna!

Ergonomiska madrasser och kuddar i härligt tryckavlastande material för bot och lindring av värkande nacke och rygg - för en skön och vilsam sömn som ger nya krafter.
Läs mer om Zomnas produkter här!

Christina Henriksson

Christina är Leg. Naprapat och en av de tre grundarna av Kropp & Själ. Tog examen från Naprapathögskolan 2001, fick Naprapat legitimationen från Socialstyrelsen 2002 och därefter jobbat heltid som Leg. Naprapat. Har tidigare haft egen klinik på Worldclass både i Alvik och i Sundbyberg.

Christina var Fysioterapeut/Leg. Naprapat för damlandslaget i Ishockey mellan 2003-2007 då Damkronorna var mycket framgångsrika, de tog bland annat ett OS silver i Turin. Anlitas av många företag och idrottsföreningar. Tidigare Skidskytt på elitnivå med några landslagsuppdrag bakom sig. Är därför kunnig i längdåkning och kan hjälpa dig med upplägg inför Vasaloppet.

I Christinas Naprapat behandlingar ingår undersökning, skanlab, laser, el, massage, triggerpunkts behandling, justering (både manipulation och mobilisering), stretch och träningsprogram.

Christina är även utbildad Idrottstränare på Högskolan I Falun, vidareutbildad hos Idrottsmedicinska föreningen Steg 1 och 2, Löpcoach steg 1 och Steg 2 via Personal Training School/Urban Tribes och HR-assistent (Företagsuniversitete 2014).

På fritiden är jag mest med mina barn, åker skidor, löptränar eller spelar golf. Har varit ledare i Team Stockholm Marathon.

 

Boka tid

Christina Henriksson

Christina Henriksson

Leg. Naprapat

Mail christina@kropposjal.se
Tel 0735-33 48 76