Naprapati

Naprapati är en form av manuell terapi. Läs mer om våra behandlingar och våra naprapater eller gå direkt till tidsbokningen.

Boka tid

Våra naprapatbehandlingar

 

Naprapati är en form av manuell terapi. Den innebär att man diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Syftet är att återställa funktionen i kroppen med metoder som ledjustering( manipulation och mobilisering), massage, triggerpunktsbehandling, stretching, medicinsk laser, skanlab, compex och ergonomisk rådgivning. Stor vikt läggs sedan på att analysera och åtgärda bakomliggande orsaker till skadan.

Naprapatbehandling

Skanlab

Skanlab är en smärtfri och behaglig strömbehandling som ger smärtlindring och cirkulationsökning. Skanlab kan användas på såväl akuta som långvariga skador och besvär.

Skanlab Bodywave® har utvecklats i Norge och den baseras på kondensatormetoden. Skanlab skapar ett högfrekvent växelströmsfält 1,0 MHz, där patienten är en del av kondensatorn. Detta ger en optimal lokal djup värme, smärtreduktion och ökar elasticiteten i vävnaden.

Stötvågsbehandling

En säker och effektiv behandling. Välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad. Ökar cellmetabolisk aktivitet, smärtlindring, ökar cellmembrans permeabiliter, reducerar fibrös vävnad och ökar proteiner, kväveoxid och specifika tillväxtfaktorer. Vid hälsporre, plantarfaschit, tennis/golfarmbåge, hopparknä, hälseneinflammation och benhinneinflammation finns goda resultat. Om du fått kortison, har nerv el kärlskada i området, cancer, gravid, blödningssjuk eller en akut inflammation i området får ej Stötvågsbehandling ges.

Medicinsk Laser

Vi som ger naprapati

Helena Nilsson

Helena Nilsson

Leg. Naprapat

Mail: helena@kropposjal.se 
Telefon: 0708-10 62 04 

Adam Perski

Adam Perski

Leg. Naprapat

Mail adam@kropposjal.se
Telefon: 0734-40 83 01 

Camilla Johansson Gidlöf

Camilla Johansson Gidlöf

Leg. Naprapat

Mail: camilla@kropposjal.se 
Telefon: 0703-37 04 67 

Christina Henriksson

Christina Henriksson

Leg. Naprapat

Mail: christina@kropposjal.se 
Telefon: 0735-33 48 76