Om vårt team

Här har vi en glatt gäng från hjärtat av Sundbyberg.

Vi ger dig komplett friskvård

”Hälsa är inte bara frånvaro av sjukdom, utan även fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande.” WHO:s definition av hälsa.

Kropp & själ i centrala Sundbyberg består av Leg. Naprapater och Dipl. Massageterapeut. Vi ser till helheten och hjälper dig analysera och hitta orsaken till varför just din värk uppstår. Mycket vikt lägger vi på att ge dig inspiration och kunskap för ett friskare liv i balans! Vi erbjuder dig ett brett utbud av hälsofrämjande aktiviteter såsom förebyggande friskvård, akut hjälp, konsulthjälp (som behandlingar ute på din arbetsplats), ergonomisk rådgivning, rehabiliteringsprogram och träningsprogram.
Helt enkelt komplett friskvård!

Du kan besöka oss som företagare, idrottsförening eller privatperson. Som företagare kan du knyta förmånliga avtal för dina anställda. Då kan vi på bästa möjliga sätt hjälpa dig. Snabb tid garanteras till dig som är knuten till oss. Behöver du regelbundna behandlingar kan du teckna avtal för att få fasta tider varje vecka. För dig som är Flexpay-ansluten finns vi med i deras tjänsteutbud. För privatpersoner försöker Kropp & själ alltid ordna en ledig tid så snabbt vi har möjlighet.

Behöver du hjälp att få ett träningsprogram inför en speciell utmaning är vi gärna din coach. Kropp & Själ har ett stort kontaktnät och kan snabbt hänvisa dig till specialistläkare och röntgen om vi anser detta vara nödvändigt.

Camilla Johansson Gidlöf

Camilla Johansson Gidlöf

Leg. Naprapat

Mail: camilla@kropposjal.se 
Telefon: 0703-37 04 67 

Praktik vid:
”Energiplatsen”
Gjuteribacken 4 - 172 65 Sundbyberg

Ingång från baksidan av
huset vid rampen längst ner.